اموزش آشپزی – غذاها و شیرینی های کرمانشاهی
1. دنده گوسفندی را در ابعاد 15×10 سانتیمتر خرد کنید. چربیهای اضافه آن را بگیرید.
1. کره را 30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا آب شود و آن را کنار بگذارید.
بژی از نانشیرینیهای سنتی شهر کرمانشاه است.
1. در یک کاسه کوچک، روغن، تخم مرغ، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
4. در این فاصله، پیچک ها را پاک کنید، بشویید و در صافی بریزید تا خشک شوند.
6. اگر پیچک پیدا نکردید، می توانید از پیازچه استفاده کنید.
1. لپه و برنج را جداگانه بپزید.
1. در کاسه متوسطی، آرد، نمک، شکر، بکینگپودر، رازیانه و زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
2. شیر اضافه کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود. در صورت نیاز می توانید شیر بیشتری اضافه کنید .روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید، یک دستمال تمیز روی ظرف بیندازید و حدود ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر اصطلاحا برسد.
3. از خمیر گلوله ای به اندازه یک سیب درختی بردارید و کف دست باز کنید. داخل آن را با دو قاشق غذاخوری گردو و توت خشک آسیاب شده و دارچین پر کنید. لبه های خمیر را به هم بیاورید و خمیر را کف دست قلقلی کنید، سپس روی تخته توسط وردنه به شکل بیضی یا گرد با ضخامت یک و نیم سانتیمتر پهن کنید.
4. در آخر، در کاسه کوچکی زرده تخممرغ را هم بزنید و آن را با قلممو روی نان ها بمالید. سیاه دانه یا کنجد بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا سطح نان ها طلایی شوند.
منبع : برترین ها





