نحوه تهیه كباب میگو
مواد لازم:
میگو پاك شده=1 كیلو
جعفری ریز شده=2 قاشق غذاخوری
آبلیمو=4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
كره=65 گرم
سیر نرم شده=2 حبه
نمك و فلفل=به مقدار لازم
زعفران دم كرده=2 قاشق غذاخوری
1. میگوها را در ظرفی عمق دار ریخته سپس روی آن آبلیمو،جعفری ریز شده،روغن زیتون،سیر نرم شده و زعفران دم كرده به همراه نمك و فلفل بریزید. مواد را با قاشق هم زده سپس ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد جذب میگوها شود.
2. میگو ها را به سیخ كشیده روی آن با برس كره ذوب شده بكشید سپس میگوها را روی ذغال یا كباب پز برقی كباب كنید. در حین كباب شدن می توانید روی آن كمی كره ذوب شده كشیده تا طعم بهتری داشته باشد.
3. میگوهای كباب شده را می توانید همراه با سیب زمینی سرخ شده میل كنید.
منبع تالاب
+ نوشته شده در یکشنبه سوم آذر ۱۳۹۲ ساعت 12:31 توسط مجید
|