شیرینی رایج کشورهای بلژیک و هلند، ادویه‌دار، ترد و باریک است و روی آنها انواع تصاویر سنتی مخصوص کریسمس حکاکی می شود. Speculaas در اصل برای کشور بلژیک است و برای کودکان تهیه می شود تا در ششم دسامبر هر سال مراسم سنت نیکولاس را جشن بگیرند.
آموزش آشپزی شیرینی های کریسمس؛ بلژیک: Speculaas
آموزش آشپزی شیرینی های کریسمس؛ بلژیک: Speculaas

• تعداد: 32 عدد کوکی
• زمان پخت: 65 دقیقه

مواد لازم

• 3.5 پیمانه آرد کامل
• نصف قاشق چایخوری جوش‌شیرین
• نصف قاشق چایخوری نمک
• 1.5 قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• 1/4 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
• 3/4 قاشق چایخوری پودر هل
• 1/4 قاشق چایخوری پوست رنده شده جوزهندی
• 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سفید
• نوک انگشت پودر میخک
• 170 گرم کره آب شده
• یک پیمانه شکر قهوه ای
• 1/3 پیمانه آب
• شکر قنادی

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش‌شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوزهندی، هل، پوست جوزهندی، فلفل سفید و میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.

2. شکر قهوه ای و کره را با یکدیگر هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کنند. نیمی از مخلوط آرد را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آب و باقی مانده مخلوط آرد را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کنید و سطح آنها را صاف کنید، داخل پلاستیک بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

3. روی سطح صافی پودر قند بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید. قالب مورد نظر را روی خمیر قرار دهید و فشار دهید تا نقش دلخواه روی خمیر ایجاد شود. سپس، لبه های طرح را برش دهید و آنها را با فاصله داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شیرینی ها کمی خود ر ا بگیرند.

4. در این مرحله، فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی از شیرینی ها را داخل فر بگذارید، دمای فر را به 250 درجه فارنهایت کاهش دهید و به مدت 55 تا 65 دقیقه آنها را بپزید.

منبع : برترین ها