گریپ فروت کبابی با طعم عسل و زنجبیل

مواد لازم:

•    2 عدد گریپ فروت بزرگ

•    4 قاشق چایخوری عسل

•    1 شاخه زنجبیل تازه

دستور تهیه:

1. پوست گریپ فروت ها را بشویید و هر دو را به دو نیم کنید و روی سینی فر که رویش کاغذ روغنی یا فویل کشیده اید بگذارید.



2. یک شاخه کوچک زنجبیل را پوست بکنید و با طرف سوراخ ریز رنده، آن را روی سطح برش خورده گریپ فروت ها رنده کنید. سپس یک قاشق عسل را روی هر چهار نیمه بچکانید.


3. حالا سینی فر را رو طبقه فوقانی فر بگذارید تا به شعله بالایی فر نزدیک باشد. قبل از گذاشتن گریپ فروت ها داخل فر، فر را گرم کنید. سپس سینی گریپ فروت ها را در فر بگذارید و حدود 5 تا 10 دقیقه بپزید تا سطح آنها طلایی شود. هر دو سه دقیقه یکبار آنها را چک کنید تا نسوزند.



4. سپس آنها را درآورید و بگذارید سرد شوند و با قاشق سرو کنید.




منبع بهترین ها