لازانیا به سبک مکزیکی، یک مدل لازانیای بسیارخوشمزه است.

95414

مناسب برای: ۴ نفر

زمان آماده سازی: ۱ ساعت

مدت زمان انتظار: ۱ ساعت

مواد لازم

لوبیا ۴۰۰ گرم (قرمز یا چیتی)
نان ۲۴ عدد (ذرت یا تست)
پنیر نیم کیلو (بدون چربی ریکوتا)
سس سالسا ۴۰۰ گرم
ماست به میزان لازم (بدون چربی)
سیر ۳ حبه
زیره به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
ذرت ۲۰۰ گرم (پخته)

طرز تهیه

۱- ابتدا لوبیا را در ظرفی مناسب پخته و بعد آن را له میکنیم و مقدار خیلی کمی را برای تزیین برمیداریم.

۲- سیر،فلفل قرمز و زیره را به لوبیا له شده اضافه میکنیم.

۳- سینی فر را چرب کرده و روی آن سس سالسا میریزیم و یک لایه نان ذرت قرار داده و روی آن لوبیا و ذرت میریزیم و روی آن مجددا سس سالسا میریزیم و لایه دیگری نان ذرت قرار میدهیم و روی آن یک لایه پنیر بدون چربی ریکوتا و یک لایه سس سالسا، به ترتیب قرار میدهیم.

۴- در پایان یک لایه نان، لوبیا، ذرت و روی آن زیره میپاشیم.

۵- ماست بدون چربی را روی آن ریخته و باقیمانده سس سالسا را روی آن پخش می کنیم.

۶- آن را بدون درپوش، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه، با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت داخل فر قرار میدهیم.

۷- بعد از آماده شدن مقداری لوبیا و ذرت را به عنوان تزیین روی آن میگذاریم.

۸- نوش جان

نکات

۱- این غذا با نان تست خیلی خوب نمیشود ولی اگر نان ذرت نداشتید از نان تست استفاده کنید.

۲- لوبیا چیتی این غذا را خوشمزه تر میکند تا لوبیا قرمز.

۳- حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳مرتبهعوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲بار جوشانده،آبش را خالی کرده و بعد بپزید.