آموزش آشپزی-کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی
روش های مختلفی برای درست کردن این غذا وجود دارد. این کوکوی مغز تخم مرغی غذای محبوب انگلیسی ها برای پیک نیک است که به عنوان خوراکی اشتهاآور در مهمانی ها نیز سرو می شود.
1. گوشت چرخ کرده را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید.
4. همین کار را برای 5 قسمت دیگر گوشت و 5 تخم مرغ آب پز دیگر تکرار کنید.
9. وقتی تخم مرغ ها طلایی شدند از روغن درآورده و روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.
10. پس از آنکه کمی سرد شدند و روغن آنها کشیده شد، تخم مرغ ها را از طول به دو نیم کنید.
12. کمی مایونز، خردل و پاپریکا به زرده ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
+ نوشته شده در پنجشنبه دهم بهمن ۱۳۹۲ ساعت 10:22 توسط مجید
|










